42.78

Μη οξειδωτικό προϊόν για την απομάκρυνση λάσπης, κατάλοιπων διάβρωσης και εναποθέσεων που σχηματίζονται στα δίκτυα ενδοδαπέδιας θέρμανσης με την πάροδο των χρόνων. Η πλύση με το προϊόν απομακρύνει λάσπη και ιζήματα, επαναφέροντας το σύστημα στην αρχική του κατάσταση. Χρήση σε ενδοδαπέδια συστήματα. Αυξάνει τον χρόνο ζωής του συστήματος ενώ παράλληλα μειώνει τις εκπομπές CO2 & την κατανάλωση καυσίμου έως και 20%.

Κατάλληλο για όλα τα μέταλλα, συμπεριλαμβανομένου του αλουμίνιου. Χρησιμοποιήστε αντλίες GEL (Superflash 40) για να μειώσετε τον χρόνο πλύσης και τέλος ξεπλύνετε με άφθονο νερό την εγκατάσταση μέχρι το νερό της εγκατάστασης να γίνει διαυγές [ΕΚΤΙΜ.ΧΡΟΝΟΣ 3h]. Εναλλακτικά χρησιμοποιείστε το προϊόν μέσω κυκλοφορητή του συστήματος σε κανονική θερμοκρασία νερού (απαιτείται περισσότερος χρόνος) και ακολουθήστε την ίδια διαδικασία [ΕΚΤΙΜ.ΧΡΟΝΟΣ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ]. (1lt ή 100gr σε δίκτυα 8~10 θερμαντικών σωμάτων).

Long Life 400 POCKET: Σκόνη 100gr. Αραιώστε 100 γραμμάρια προϊόντος σε 1 λίτρο νερού
και στη συνέχεια διαλύστε στο δίκτυο θέρμανσης

Δεν προκαλούνται προβλήματα από υπερδοσολογία.

Συνιστάται η πλύση της εγκατάστασης με το προϊόν πριν την αντικατάσταση λεβήτων ή κυκλοφορητών. Μετά την πλύση της εγκατάστασης, συστήνεται η συνδυαστική χρήση με τα προϊόντα LL100, LL500 (για ψυχρό κλίμα)