Ήπιο καθαριστικό εγκαταστάσεων με θερμαντικά σώματα

 

39.68

Μη οξειδωτικό προϊόν για την απομάκρυνση λάσπης, κατάλοιπων διάβρωσης και ρινισμάτων σιδήρου που σχηματίζονται στα δίκτυα θέρμανσης με την πάροδο των χρόνων. Η πλύση με το προϊόν απομακρύνει λάσπη και ρινίσματα σιδήρου, επαναφέροντας το σύστημα (σώματα & σωληνώσεις) στην αρχική τους κατάσταση. Βελτιώνει τη μετάδοση θερμότητας των σωμάτων. Αυξάνει τον χρόνο ζωής του συστήματος ενώ παράλληλα μειώνει τις εκπομπές CO2 & την κατανάλωση καυσίμου έως και 20%. Κατάλληλο για όλα τα μέταλλα, συμπεριλαμβανομένου του αλουμίνιου.

Χρησιμοποιήστε αντλίες GEL (Superflash 40) για να μειώσετε τον χρόνο πλύσης και τέλος ξεπλύνετε με άφθονο νερό την εγκατάσταση μέχρι το νερό της εγκατάστασης να γίνει διαυγές [ΕΚΤΙΜ. ΧΡΟΝΟΣ 3h]. Εναλλακτικά χρησιμοποιείστε το προϊόν μέσω κυκλοφορητή του συστήματος σε κανονική θερμοκρασία νερού (μέχρι 24h) και ακολουθήστε την ίδια διαδικασία (ΕΚΤΙΜ. ΧΡΟΝΟΣ 24h). (1lt ή 100gr σε δίκτυα 8~10 θερμαντικών σωμάτων).

Long Life 410: Υγρό 1lt. Διαλύστε 1lt προϊόντος ανά 100lt δικτύου θέρμανσης

Δεν προκαλούνται προβλήματα από υπερδοσολογία.

Συνιστάται η πλύση της εγκατάστασης με το προϊόν πριν την αντικατάσταση λεβήτων ή κυκλοφορητών. Μετά την πλύση της εγκατάστασης, συστήνεται η συνδυαστική χρήση με τα προϊόντα LL100, LL500 (για ψυχρό κλίμα)